2018-03-01

Ett fint paket inslaget i tapet

Här om dagen fick jag ett fint och himla spännande paket på posten. Inslaget i en vacker tapet med blommor på. Paketet var såklart från grymma Hanna Wendelbo! Vi öppnar det tillsammans!

 

Kickstarta din kreativitet

Och inslaget i tapeten låg ännu ett vackert paket! Blev extra glad när snöret var en tvinnad variant. (Precis ett sånt som jag och Helena visade hur du kan göra själv i ett tidigare avsnitt av Larsson och Lyth. Här kan du se hur du tvinnar garn.)

 

Kickstarta din kreativitet

På kortet var det dessutom en så himla fin liten hälsning från Hanna! (En liten paus bara för att kolla in Hannas handstil. SÅ FIN!) Okej, tillbaka till paketet nu. Hanna har nämligen en kurs på Brillbee som heter Kickstarta din kreativitet – lär dig skapa med enkla tekniker. En kurs jag själv verkligen kan behöva, särskilt när det kommer till målande och skapande på vita tomma papper. För det är något jag inte alls är bekväm i, men avundas alla som kan skapa underverk med ett tomt papper och en pensel.

 

Kickstarta din kreativitet

I kursen kommer jag få lära mig grundläggande tekniker, att skapa med vackra mönster och öva upp min kreativitet. Låter perfekt i mina öron! Till min hjälp fick jag Hannas favoritmaterial, jag tänker att det är akvarell. Men jag vette tusan alltså. Haha! Är helt novis inom det här området. Men otroligt förväntansfull att köra igång och testa! Fint med en liten kurs på nätet som jag kan göra i min egna takt också.

Tack snälla Hanna för det fina paketet!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Åh jag fick också ett och är SÅ peppad på att gå kursen! Så himla snäll grej!!

Men verkligen en så snäll grej! Är också megapepp på kursen! Får kanske bli till helgen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.