2018-02-14

Vad vill du att Larsson och Lyth gör?

Det är så kul med alla fina kommentarer och pepp som Helena och jag har fått för vår YouTube-kanal Larsson och Lyth! TACK! Som ni kanske har märkt har det varit ett uppehåll i några veckor nu, tyvärr. Livet kom liksom emellan och Helena har bland annat gått med ena handen gipsad. Inte det ultimata när handen och den tillhörande armen är ett av våra mest använda verktyg. Men, snart är det dags för nya tag och vi ha bokat in nästa inspelningsdatum! Hurra!

Under tiden vi väntar på nästa avsnitt så tänkte jag att jag ville fråga er om det är något ni vill att Larsson och Lyth gör? Kanske testar något, utmanar varandra, eller är det någon teknik eller typ av grejer ni skulle vilja se? Mer kalasgrejer, påskpyssel, tips och trix eller vad som helst. Er input är så himla värdefull för oss! Kommentera hos någon av oss eller maila vetja! Och stort tack för att du tar dig tid.

Vi ses snart på en YouTube-kanal nära dig! Kom ihåg att prenumerera för att inte missa några avsnitt.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Jag har tänkt jag skulle försöka göra en sänghimmel av ett tyg och en gammal lampskärms ram/ställning som har lite vågig kant nertill men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga, kanske ni kan testa det så kan jag efter sen? 😄🙌🏻 Skulle ju på något sätt gärna vilja att den vågiga kanten framhävs på något sätt men vet inte riktigt hur 🤔

Hm, sänghimmel är faktiskt något jag har tänkt att göra, så det kan vi kanske få till 🙂 Hm, den där vågiga kanten är såklart lite lurig, eller det beror på hur du vill ha den. Borde gå att få den framhävd på något sätt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.