2018-01-15

Vecka 3 – klippa film, formex och julen 2018

Wow vilket gensvar jag har fått på min rensarutmaning under 2018. Så otroligt kul att ni är så många som hänger på och också rensar! Det är så mycket roligare att vara flera. Särskilt när det är den här typen av maffiga och stora insatser. Men även om det är mycket som ska göras så är det faktiskt bara en insats varje månad. Det tycker jag gör att det känns lättare! Häng på du också! Jag har redan gjort månadens rensande vilket är klädkammaren och eller förråd och ett inlägg om det kommer snart! Men idag tänker jag vi skulle kika lite på planen för min vecka som kommer.

Måndag:

Idag ska Helena och jag ägna dagen åt att klippa nästa avsnitt av Larsson och Lyth. Det kommer faktiskt redan imorgon. Så prenumerera på våran YouTube-kanal för att inte missa något. I morgon bjuder vi på smarta tips och trix som underlättar för oss.

Tisdag:

Då ska jag jobba med ett kul projekt som har med julen att göra. Japp, maxad framförhållning på det. Det är julen 2018 alltså. Jag trodde julen var slut och jag kunde släppa de tankarna för ett tag, men så fick jag förfrågan om att vara med på detta och kunde verkligen inte tacka nej. Sen hoppas jag också hinna fota lite grejer till kommande inlägg också.

Onsdag – Fredag:

På onsdag börjar Formex och håller på till och med lördag. Jag kommer försöka hinna se så mycket som möljigt från onsdag – fredag och jag ser fram emot massa inspiration, träffa härliga kollegor och bra möten. Är det någon mer som ska dit? Vi kanske ses där?

Lördag – Söndag:

På lördag förmiddag ska Philip och jag vara barnvakt och sen åker Philip iväg till Västerås vilket betyder att jag är solo nästan hela helgen. Jag har inte något inplanerat än, men det känns väldigt skönt att barata helgen som den kommer.

Hoppas ni alla hade en skön helg. Det hade jag! Frukost på AB.Café, överaskningskväll för en kompis så det var barhäng, middag och karaoke. I går tog jag sovmorgon, rensade och plockade lite hemma och gjorde en omgång fröknäcke. Nu är jag redo för den här veckan!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

låter som så mycket fint händer för dig i veckan. hoppas den blir prick som du vill!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.