2018-01-24

Lev & Dröm

Några dagar innan jul kom ett filmteam förbi mig på Snickeriet. Det var Lev & Dröm som kom och ville intervjua mig. Vi pratade om att våga följa sina drömmar och jag tipsade även om några enkla DIYs att göra. Nu har några av filmerna släppts och du kan se dem antingen på Lev & Dröms Facebook eller deras instagram.

Lev & Dröm gör korta filmer där de träffar spännande personligheter som de intervjuar för inspiration och pepp. Jag tycker att filmerna med mig blev himla fina och det känns superkul att jag får vara med bland den fina skaran personer de har träffat. Särskilt eftersom många av dem inspirerar mig. Så tack för mig!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Så fint!! Heja dig! Jättefina videos!!

Tack snälla! 🙂

Jättefina peppande inslag! Du är verkligen en sån person som passar i den skaran <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.