2018-01-23

Gigantisk godisklubba

Idag är det dags för ett nytt avsnitt av Larsson och Lyth och nu blir det kalas! Helena visar hur du kan göra en magiskt fin gigantisk godisklubba med godis i. Är den inte helt otroligt festlig och fin? Jag älskar den och vill göra ett helt gäng! Den här klubban passar såklart perfekt på barnkalas, men alltså, i ärlighetens namn tycker jag den här klubban passar till vem som helst, när som helst.

Klubban är gjord av en hushållspappersrulle, en ballong, cellofan och själva rullen fylls med massa gott godis! En garanterad hit på barnkalaset istället för klassiska fiskdammen.

 

PRENUMERERA HÄR

Jag vet inte om det märks på oss, men Helena och jag har så kul när vi spelar in Larsson och Lyth! Det är en sån lyx att få jobba tillsammans och ha så kul som vi har det. Framöver kommer det mer filmer, såklart! Vi planerar redan nu för påskpyssel. Har du tankar, förslag, synpunkter eller annat så hör av dig till oss. Vi vill göra kanalen tillsammans med er!

 

Gigantisk godisklubba Larsson och Lyth

Extra tack till Soaked in Luxury för lånet av våra fina kalaskläder.

Sugen på mer Larsson och Lyth, här hittar du alla våra avsnitt.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

men wow, dröm!!

Visst är det! Jag älskar den! 😛

Åh så roligt pyssel! Smart idé, den är verkligen jättefin. Kul inslags-idé överhuvudtaget tänker jag. Roligare sätt att ge bort presentkort på kanske?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.