2017-11-06

Premiär för Larsson & Lyth

Trumpeter och fanfarer! Idag är det premiär för Larsson och Lyth! Det är min och Helena Lyths sprillans nya YouTube-kanal. Det kommer vara en kanal fylld med inspiration och skapande. Vi tänker oss en blandning av kreativa projekt, smarta tips, utmaningar, tester med mera. Och vi vill att du ska vara med oss också. Det är fritt fram för önskemål om videos ni vill se eller saker ni vill att vi ska testa.

Här är första videon med en liten presentation av vad ni har att vänta er. Hoppas ni är lika taggade som vi!

Idén om en gemensam YouTube-kanal föddes faktiskt för ett bra tag sedan, men det har tagit till idag innan vi tryckte på publicera. Det är faktiskt flera månader av planerande och funderande. Äntligen! Vi har redan spelat in några filmer, så se till att prenumerera på kanalen för att inte missa när vi lägger upp nya filmer.

Det är både lite läskigt och sjukt kul att göra något rörligt, det blir liksom så mycket mer levande med både bild och ljud. Jag hoppas att ni också tycker det. Och kom hemskt gärna med kommentarer, feedback och önskemål om sånt ni skulle vilja se.

Så prenumerera på kanalen för att inte missa några nya videos. Nu kör vi! Pepp!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Det här kommer att bli SÅ BRA <3

Ja! Jag tror det jag med. Pepp!

Åh så pepp på detta! Verkligen kul att se 😀 Ni synkar ju hur bra som helst (haha till och med i klappen)!

Haha, ja! Vi synkar himla bra faktikt. Det känns fint att vi har hittat varandra 🙂

YAY vad pepp och så himla bra första video. Ni är ju som gjorda för att vara framför kameran. Man skulle kunnat tro att ni sänt tv ihop i flera år – värsta proffsiga programledarduon!!!! Så imponerad verkligen!!

TACK! Vad glad jag blir att höra att du tycker det 🙂

Haha åh, jag flinade genom hela klippet. Så fint och badass! Hejar på er, och ser fram emot att följa! Bravo bravo bravo!

Åh! Tack!

Spännande 😀

Ja, det ska bli så himla kul! Nu kör vi 🙂

Så roligt! Jag är själv dålig på att följa youtube-kanaler men era videor känns intressanta så de ska jag nog försöka titta på. 🙂

Ja vad roligt! Hoppas du tycker vi är bra sen, upp till bevis helt enkelt 🙂

men vad kul, detta måste man ju följa! 🙂

Ja! Vad roligt att du vill det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.