2017-11-14

Larsson och Lyth – Lär dig påta

Alltså, vad kul att så många är pepp på Larsson och Lyth, min och Helenas YouTube-satsning! Det är vi också! Trots att det blev liksom sju resor läskigare nu när det är på riktigt och vi ska faktiskt lägga ut filmer på det vi gör. Hehe, fattar ju att det är liksom själva grejen med YouTube, men ändå! I den här första filmen kommer Helena att visa hur du påtar. En himla kul teknik som jag i alla fall vet att är väldigt användbar och flexibel beroende på vilket material du använder. Så kolla in filmen så får du både se hur du gör och får lite fler tips på vad du kan göra med det du har påtat.

Har du påtat förut?

PRENUMERERA HÄR

Det här var faktikt den allra första filmen vi spelade in och vi hade lite trassel med ena kameran, så det flimmrar lite i närbilderna. Hoppas ni har överseende med det, men vi lär oss hela tiden och blir bättre och bättre.

Har ni idéer eller önskemål på vad ni vill se på kanalen så skriv till oss! Och prenumerera gärna så du inte missar något avsnitt, plus att det gör oss superglada.

 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.