2017-11-21

Enkel väggbonad i skandinavisk stil – Ny video med Larsson och Lyth

Väggbonad i skandinavisk stil Larsson och Lyth

Ni som hängt här ett tag vet att jag har tipsat om väggbonader flera gånger tidigare. Jag tycker att det är en väldigt tacksam grej att ha på väggen för det går att variera på så många olika sätt hur den ser ut genom olika tekniker. Dessutom funkar det att blanda in i en tavelvägg eller tillsammans med några få tavlor. Som sagt. Det är en bra och fin grej att ha på väggen. Jag har till exempel vävt en väggbonad förut, däremot tar det en stund att väva, men som tur är finns det snabbare sätt att göra. Och det är precis vad jag gör i veckans avsnitt av Larsson och Lyth. Ni vet, min och Helenas YouTube-kanal. (Visst prenumererar du?)

 

PRENUMERERA HÄR

Alltså, det är så roligt att höra att ni är peppade och gillar vår kanal! TACK från oss! Vi vill försöka variera vår kanal med olika typer av filmer. Förra veckan visade Helena till exempel en teknik, lär dig påta. Så den här veckan blir det något annat. Nu får ni följa med rätt in i min skapandeprocess. För helt ärligt så hade jag ingen plan på hur slutresultatet skulle se ut innan jag började. Och japp, jag ändrar mig både en och två gånger under tiden vi spelade in. Men vet ni, jag tycker det är lite av tjusningen med att göra saker själv. Allt är tillåtet och du kan göra om och ändra dig hur mycket du vill.

 

Väggbonad i skandinavisk stil Larsson och Lyth

Så hoppas ni gillar videon och hur väggbonaden blev. Jag blev faktiskt nöjd med den blev tillslut. Och vi vet om att videon har lite barnsjukdommar. Det flimmrar bland annat lite i närbilderna, men det har vi löst framöver. Yay! Och ljudet är tyvärr inte helt perfekt. Men vi jobbar på det. Feedback, ris och ros är såklart alltid välkommet. Och önskemål om filmer vi ska spela in.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.