2017-10-12

En tisdag med 10 årskalas x2!

Husligheter 10 år + Trendgruppen PR 10 år

I tisdags vad det ingen vanlig tisdag. Jag var på kalas nämligen. Trendgruppen PR och Husligheter firade 10 år båda två och bjöd in till middag i Trendgruppens nya lokal, Space 36.

Men festligheterna började innan vi var på plats. Jag, Helena och Emma blev upplockade på centralen i en ballongprydd liten Fiat500. Vi trängde ihop oss tillsammans med några ballonger och åkte till lokalen. Fint! Där utanför mötte vi upp Helena innan vi gick in.

 

Husligheter 10 år + Trendgruppen PR 10 år

På plats var det mingel och födelsedagsbarnen höll tal. Vi fick höra lite om tankarna med inredningen och jag hälsade och träffade både nya och gamla bekantskaper.

 

Husligheter 10 år + Trendgruppen PR 10 år
Foto: Studio Emma Svensson

Så var det dags att sätta oss till bords! Och vi fick äta tre riktigt goda rätter som hade lagats i en ångugn. Kände helt klart att jag skulle behöva en sån i mitt liv. Men tills dess får vår trotjänare från 2000-talet duga. Vi var ett fint litet gäng runt mitt bord. Jag fick sitta brevid ett av födelsedagsbarnen, Maria. Övriga runt bordet var Anna, Helena, Helena med sin gulliga Svante, Emma, Monica och Emma.

En riktigt fin kväll med roliga samtal och fin stämning. Stort grattis och tack Husligheter och Trendgruppen att jag fick vara med och fira med er!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

Alla bilder där jag är med är fotade av Studio Emma Svensson

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.