2017-10-16

En fredag på gala – Stora Influencerpriset

I fredags var det dags för galan Stora Influencerpriset, där jag var nominerad i kategorin Årets Kreatör. Jag var där tillsammans med mina nya kontorskollegor Helena, Monica och Maria. På plats fanns såklart massa känn-igendisar. Det blir lite så när en följer och lär känna folk över internet. I ena stunden tänker jag att ”MEN HEJ!” och vill gå på kramen direkt, men sen inser jag att det kanske bara är jag som ”känner” personen i fråga och hen kanske inte alls känner igen mig.

 

Innan själva galan åt vi middag på Bistro Bon. Vi var i princip först på plats på hela stället. Uppklädda till tänderna och redo för mat kl 17.00. Men så fick det bli när själva galan började vid sju. Jag tog det enda vegetariska de hade på menyn. Det är himla smidigt för en sån som mig som har beslutsångest när det finns för mycket att välja på. Men matälskaren i mig tycker väl det är lite trist. Hur som helst, god mat och trevligt sällskap innan vi hoppade in i en taxi till Elite Marina Tower där galan höll hus.

 

Anna María - Stora Influencerpriset
Pepp och lite pirrig innan prisutdelningen. Foto: Annika Bäckström

Väl på plats på galan efter att ha hejat på några, men absolut inte alla jag kände igen. Jag hade behövt ännu mer mingeltid för att hinna hälsa på alla jag ville hälsa på. Jag blir liksom nästan lite förstenad vid sånna här tillfällen, så mycket folk att hinna hälsa på och prata med att jag liksom inte gör det alls i stället för jag vet inte var eller hur jag ska börja. Himla trist egenskap egentligen och jag vet att jag har uppfattats som lite kylig ibland på grund av det. Men det är så långt ifrån mig det bara går att komma!

Sen kickade galan igång, snabbt som sjutton gick det och helt plötsligt var det dags att dela ut priset i min kategori. Krickelin delade ut priset och jag kände hur min puls helt plötsligt gick upp och hjärtat slog några extra slag.

 

Men jag vann inte! Det gjorde Elin Kero / Nevnarien. Sjukt värd och oerhört inspirerande person. Tänkte såklart gå fram och gratta henne under kvällen, men så blev det tyvärr inte. Men stort grattis till Elin! Är så tacksam och glad att jag ens blev nominerad i den kategorin. Stort tack till er alla som nominerade mig och att ni kommer in hit och läser och peppar mig. Det betyder allt! ♡

 

Och såhär såg jag ut! Den här (adlink) klännigen, den här (adlink) väskan från & other Stories och ett par silverskor från H&M. Och så kan ni ana mina örhängen som jag fixade ihop på dagen innan galan. De är gjorda av en gammal PET-flaska. Men mer om örhängena i ett senare inlägg.

Efter några timmar av mingel och dans hoppade jag in i en taxi och åkte hem. Och dagen efter såg resterna från galan ut såhär ↓ Fint! Stort tack för mig!

Dnilva – Stora Influencerpriset 2017

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

ALLTSÅ FAN VAD SNYGG DU VAR. Och fett att gå på gala! Höll verkligen tummarna för dig, men är sååå stolt över att du blev nominerad! Stor grej ju!! Du är så jäkla grym, och jag är verkligen glad att få se hur du bara KROSSAR verkligen. Känner mig typ mallig och bara JAG KÄNNER HENNE varje gång hahaha. <3

Men vad fin du är! <3 Tack snälla! 🙂

Så kul att se bilder på galan när man inte kunde vara med själv

Ja visst är det, tycker det är kul att titta på allas olika bilder från kvällen 🙂

ÄLSKAR örhängena! Så himla fina! Synd att jag missade dig men åh fattar den där känslan. Utan Agnes och Elins pepp hade jag nog helt fastnat jag med. Ska bli så fint att ses om några veckor! <333

Tack! Ja det ska bli superfint att ses då! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.