2017-09-12

Superpyssel på UKKs 10 års jubileum

Pyssla med barn – Snurror

Den 2 september fyllde Uppsala Konsert och Kongress 10 år. Det firades för fullt hela dagen och jag var där för att pyssla med alla pysselsugna barn. Till det hade jag förberett 5 bord med olika pyssel. Vi gjorde snurror, kronor av piprensare, eldsprutande drakar av toarullar, partyhattar, ansiktsmasker, pärlade nyckelringar och lade pärlplattor. Sen var det även såklart fritt fram att komma på andra grejer att göra också vilket några gjorde. Kul!

Det var 50 barn + medföljande vuxna med vid varje tillfälle. Gratisbiljetterna tog slut i ett nafs och det blev slutsålt! Så nästan 200 barn kom och pysslade med mig den här lördagen. Det var superkul att träffa alla pysselsugna barn. Några hade sett mig på Superskaparna och jag fick till och med skriva en autograf ”Kan du signera min drake?” kom en pojke fram och frågade mig. Kanske det finaste någon sagt till mig på länge! ♡

 

 

Det var intensivt och roligt vilket gjorde att jag tyvärr inte han fota själva pysslandet. Men en kort liten film med telefonen till instagram stories hann jag med. UKK laddade upp en fin film från dagen på sin instagram också om du vill kolla. Dessutom är jag tillbaka och pysslar på UKK den 16/12. Så missade du den här gången, kom då!

Och även om jag inte skriver så mycket om barnpyssel och att pyssla med barn så är det ändå något jag har gjort tidigare och gärna gör! Allt från större grupper till pysselkalas. Säg bara till om du vill att jag ska komma och pyssla!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

”kan jag få din autograf”, åh, FASIKEN VA FINT!!!!

Visst! Blev helt rörd 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.