2017-09-05

Stressen, lugnet, maten, skogen och nomineringen

Det har varit lite väl mycket för mig den senaste tiden, stora uppdrag som tagit massor av min tid, känslomässiga berg och dal banor som rör framtiden, tvivel på mig själv och det jag gör. Men även kul grejer → jag är en av de nominerade i kategorin Årets Kreatör i Stora Influencerpriset. Så någonstans är jag på rätt väg ändå. Precis vad jag behövde just nu faktiskt.

Så i lördags när jag var klar med mitt superpyssel på UKK’s 10 års jubileum fick jag skjuts hem till Stockholm med allt material som jag hade med mig. (Tack mamma och pappa!) Efter det blev det ett snabbt ombyte för att sedan åka in till Mariatorget för att äta lite mat. Vira Vira körde en takeover på Racamaca och det bjöds på fantastiska smårätter.

Efter det gick jag och mitt sällskap som var Philip, Johannes och Stefan hem till Johannes och kollade på fotboll och delade på en flaska vin från Italien för två år sedan. Vi bestämde även att vi skulle åka ut i skogen på svampjakt på söndagen.

 

Så! På söndagen körde vi ut till ett ställe som Philip och jag upptäckte för något år sedan. Vi hade ingen aning egentligen om vi skulle hitta någon svamp. Men det gjorde vi! Lite i alla fall. Ett gäng kantareller och en del soppar blev det framförallt.

 

Men det bästa är nog ändå att stanna till lite då och då för en fika. Vi hade med oss kaffe, varm choklad, smörgåsar och bullar. Plus att vi kunde kalasa på blåbär undertiden vi letade svamp. Det är ändå himla fint att bara åka ut i skogen och gå runt. Det skingrar vekligen tankarna från allt annat och det var något jag verkligen behövde.

Luften var dessutom helt perfekt krispig och det var friskt men inte kallt. Jag tycker ändå det känns helt okej med hösten som kommer nu. Låt den bara vara frisk, färgglad och lång. Mörkret kan vänta några månader till.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

så välförtjänt!!!! grattis fining! håller alla tummar.

Tusen tack snälla du! Ja, håll alla tummar du kan. Det är tuff konkurrens.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.