2017-09-11

Stort och smått från telefonen

Glad måndag på er! Hoppas att ni har haft en fin helg och är redo för en ny vecka. Idag tänkte jag att vi kunde kika lite på sånt som jag har gjort och fångat på bild genom telefonen. Vi börjar med bilden här ovanför. Det var i förra veckan och då började jag dagen på Kungsholmen och fick samtidigt njuta av Västerbron från Norr Mälarstrand. Jag var nämligen hos The Fit och hämtade ut en måttbeställd kostym. Mer om den får ni se senare.

 

Och såhär är statusen bland mina odlingar. En liten men naggande god skörd från balkongen och pallkragen. Först nu börjar tomaterna att mogna en efter en och jag hoppas att värmen kan kämpa bara lite till så att fler hinner mogna. Annars får de väl mogna allteftersom inomhus, men det är så mycket godare om de kan mogna klart ute. Kämpa tomaterna!

 

För ett tag sen var jag på lanseringen av Pulled Oats (ett nytt veganskt protein gjort på havre och baljväxter) på Paradiset. Där fick vi lyssna på panelsnack och smaka på produkten såklart. Agnes från Cashew Kitchen lagade en supersmarrig pulled oats paella med saffran, broccoli och haricot verts och Annie från Vegokäk bjöd på en härlig nachotallrik med pulled oats, sötpotatiskräm och myntapesto. Så gott! Själv har jag lagat bland annat tacos och en bolognese. Det här är helt klart ett väldigt välkommet tillskott i mitt kök.

 

Det här var en bra frukost som jag åt här om dagen. Knäckemacka med avokado, tomat och örtsalt. Och en smootihe toppad med lingon och blåbär som jag plockade i skogen. Och en lyxfika från Gretas en dag när jag sprang runt på stan och köpte material till superpysslet på UKKs 10 års jubileum.

 

Och såhär glad var jag när jag fick reda på att jag är en av de nominerade i Stora Influencerpriset i kategorin Årets KreatörPriset tilldelas en anmärkningsvärt kreativ influencer inom exempelvis foto, film, DIY eller likvärdigt. Det är en jury som utser vinnaren och jag får lugnt hålla mig till den 13 oktober innan jag vet hur det går. Men jag är otroligt glad över att ens vara nominerad bland så duktiga influencers.

Nu ska jag sätta mig med bokföringen och svara ikapp på mail. Hoppas ni får en fin måndag!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

0

Kommentera

SÅ värd nomineringen! Jag nominerade dig utan att ens tänka på någon annan. PUSS!

Å, tack snälla du <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.