2017-09-01

Pyssla med mig på UKKs 10 års jubileum!

Här har det varit tyst, men det är för att jag har jobbat på kul grejer. Bland annat har jag förberett och preppat inför en stor grej som händer imorgon, lördag 2/9. Då kommer jag till Uppsala och ska pyssla tillsammans med barn på Uppsala Konsert & Kongress (UKK). De firar 10 års jubileum med massa aktiviteter och roligheter.

Jag kommer hålla till i Sal C på tredje våningen. Där kommer jag ordna pyssel för barn mellan 2-10 år. Jag har förberett lite olika festliga pyssel som förhoppningsvis ska passa alla åldrar och kunskapsnivå. Det är gratis! Det enda du behöver är att hämta ut en biljett innan.

Här är programmet och mer info för dagen. Så ta med dina barn, småsyskon eller någon liten kompis så hoppas jag att vi ses i Uppsala.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

Åh! Barnpyssel känns verkligen som en utmaning, det tvingar en verkligen att komma på saker som är roliga att göra, och inte bara snygga att se på- något som passar bra in i mitt nyblivna (sorgligt, I know) tänk om att skapa för att det är kul ibland.

Absolut! Det är verkligen något helt annat. Men otroligt belönande att se alla barn utgå från en idé och sen bara köra på och göra något eget. Det är fint.

Så imponerad av människor som fixar att pyssla jag har verkligen inget tålamod för sånt :D. Men det är ju bra när man som jag är lärare att man alltid har en pysslig kollega 😀

Tänkte att jag skulle spana in resten av medlemmarna i Influensers of Sweden gruppen :). När man ändå är och kikar kan man ju alltid lämna ett spår tänkte jag :).

Hehe, jag som älskar att sitta och pilla med smågrejer 😛 Såklart! Jag ska kika in hos dig med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.