2017-08-21

Vasastafetten 2017 och vad jag ska göra i veckan

Vasastafetten 2017
Totte, Johannes och jag sprang de tre första sträckorna. I ösregnet. Här peppar vi innan start.
Vasastafetten 2017
Den gula lysande pricken är jag! Hallå!

Wow vilken helg jag har bakom mig! Som jag berättade i fredags så åkte vi ett gäng kompisar upp till Dalarna för att springa Vasastafetten. Det gick riktigt bra för oss som lag och vi förbättrade vårt förra resultat med 36 minuter! Så totalt sprang vi 90km mellan Sälen och Mora på 7:54:30. Bra ju!

Jag sprang tredje sträckan mellan Mångsbodarna och Risberg, 10,8km. I ösregn och gyttja. Alltså lite LOL på bilden här ovanför, jag njuter ju verkligen av det här. Det var tufft och jag hade inte alls tränat så mycket som jag borde ha gjort. Men jag klarade det! Och mitt lag i övrigt gjorde en riktig hjälteinsats så totalt sett blev det succé! Och efter en förmiddag med pissregn och vädret helt emot oss så kom faktiskt solen fram till när vi sprang in i mål. Fint ändå!

Så även om kroppen är trött och mör, minst sagt, efter helgens aktiviteter måste jag växla upp och köra fullt ös den här veckan. Vi tar en litet titt vad som står i min kalender.

Måndag:
Idag ska jag försöka få kotroll och en överblick över veckan som kommer. Det blir en del mail, lite bokföring och annat administrativt. Jag ska planera DIY och få iväg materiallista inför ett kommande samarbete. Förbereda några blogginlägg inför veckan så att det inte gapar tomt här.

Tisdag:
I fredags fick jag ett sjukt pepp samtal i bilen på vägen upp till Dalarna. Så tisdagen kommer jag fokusera på att göra det som behövs inför det. Tyvärr kan jag inte berätta exakt vad det är, men jag kan säga så mycket att om det slår in så är det en dröm jag har haft sen jag var liten. Jag vill detta så sjukt mycket, så håll tummarna för mig är ni snälla!

Onsdag: 
Då börjar Formex och jag ska gå! Jag har bokat in mig på en workshop som Hanna Wendelbo håller i och förutom det tänkte jag kika runt och förhoppningsvis bli inspirerad till max! Förutom det behöver jag jobba vidare på det hemliga peppiga.

Torsdag:
Här tänkte jag också gå på Formex, för det känns övermäktigt att hinna med allt på en dag. Är det någon mer som ska gå?

Fredag:
Förhoppningsvis kan jag sätta igång och sy! Har två projekt som innehåller sömnad som ingår i ett samarbete som kommer snart på bloggen. Jag har testat en ny teknik som känns superspännande och det ska bli kul att ta idén från mitt huvud till verkligheten. På kvällen ska jag på födelsedags-AW hos en kompis.

Helgen:
Eventuellt behöver jag jobba även i helgen, det beror lite på hur det går i veckan. Men annars är vår lägenhet i behov av en ordentlig städning och vi behöver komma ikapp med allt som är eftersatt. Och på söndag drar innebandysäsongen igång igen och vi har första matchen för hösten. Det känns pepp!

Har ni något kul för er i veckan?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Kommentera

I veckan så ska jag ha inskrivningssamtal på mvc och sedan bara jobba rumpan av mej resten av tiden 🙂

Wow, coolt! Bra jobbat! Och då ses vi på Hannas workshop! 😀

Vilken härlig vecka det verkar som! Så imponerad över din struktur 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.