2017-08-06

Sista semesterdagen

Här har det visst ekat tomt i veckan. Jag gav mig själv några dagars ledigt innan jag börjar jobba ordentligt imorgon igen. Ska jag vara helt ärlig har energin till att blogga inte funnits här så istället för att pressa mig tänkte jag att några dagars uppehåll inte spelar så stor roll. Förhoppningsvis har ni fullt upp att njuta av sommaren och inte så mycket tid till att läsa bloggar ändå.

Jag har flängt fram och tillbaka de senaste veckorna. Stockholm → Halmstad → Värnamo → Stockholm→ Strängnäs → Halmstad → Köpenhamn → Smålandsstenar → Stockholm. Phew, jag är helt slut nu! Och då ska jag börja jobba nu igen. Haha! Men mer om vad jag har hittat på och mer från Italien kommer till veckan.

Ett litet tips såhär på söndagseftermiddagen. Superskaparna har börjat gå i repris på sjuan. Så varje söndag kl 19.00 kan ni se mig i TV-rutan igen. Det var väl på tiden kan en tycka? Eller vad säger ni?! Så missade du Superskaparna i våras eller vill se det igen så passa på. Eller kolla via TV4Play. Det går såklart också bra.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.