2017-07-05

Framme i Villa Gioconda

Hej från Italien! Jag och ett gäng vänner har gjort oss hemmastadda i Villa Gioconda, ett hus uppe i bergen strax utanför Agropoli. Just nu sitter jag och kollar ut över staden med havet och Capri. Cicadorna låter i bakgrunden och solen håller på att värma upp allt. Än så länge är det svalt, men om bara någon timme kommer solen steka och sommaren verkligen göra sig påmind. Det är fint!

Hittills har vi badat i poolen, kollat in Agropoli som är närmsta staden från huset där vi bor. Vi har åkt på mindre utflykter, ätit gelato och sjukt god mat.

 

Villa Gioconda - Italy Agropoli Sunset in Villa Gioconda - Italy Sunset in Villa Gioconda - Italy

Det här är tredje året vi hyr hus i Italien och jag vet att jag har sagt det förut, men vad det känns som att vi hackar livet just nu. Vi alla som är här gillar dessutom att laga mat och det är så lätt att laga gott med så bra råvaror som det finns här.

 

Jag funderade lite på hur mycket ni vill följa med på min resa här? Vill ni ha mer dagboksberättande att jag berättar lite vad vi gjorde från dag till dag eller vill ni ha bara några färre rapporter med höjdpunkterna? Snälla hjälp mig!

MER FRÅN TIDIGARE ITALIENRESOR
Italien 2015 – Villa Trotta
Italien 2016 – Villa Mami

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

0

Kommentera

Lisa Mann

Jag vill höra allt 🙂 älskar Italien!

Vad kul! Jag älskar också Italien 🙂

jag gillar dagboksform, men hela vardagen OCH höjdpunkterna 😀

Tack! Då ska jag se till att försöka få med så mycket som möjligt helt enkelt! 🙂

Maria

Dear diary please! Så kul att se helheten och avundas 😍

Vad kul att så många och du gillar dagboksform! Jag ska försöka få med så mycket som möjligt!

Vilka fantastiska bilder, jag vill så gärna åka till italien 🙂

Tack! Ja, åk dit. Det är så himla vackert där. Jag älskar Italien!

Vilka bilder alltså! Nu blev jag om möjligt ännu mer sugen på vår vuxenkollovecka på Gotland.

Åh jag tycker att båda formaten har sin charm! Kanske blanda lite? Några dagboksinlägg och några inlägg centrerade kring teman (utflykter, vad ni åt, lekar osv) hade varit roligt.

Kram <3

Tack och pepp med en vuxenkollovecka på Gotland!

Ser underbart ut!!

Det är precis vad det är också! Men ibland känns det nästan svårt att förmedla på bild.

alltså HERREGU vilket ljus och vilka färger! hoppas ni har det helt magiskt. kram bästa!

Vi har det helt magiskt! Det här är livets sätt att semestra på! Kram

Marte

dagboksberättande!! 🙂

Kul att så många och du vill ha dagboksberättande. Jag ska försöka få med så mycket som möjligt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.