2017-06-08

Stora Influencerpriset – nominera din favorit

Har ni sett att Influencers of Sweden har instiftat ett nytt pris? Det stora influencerpriset heter det och där kan du nominera den influencern du tycker förtjänar att få ett pris. Det är flera olika kategorier och du nominerar vem du vill genom att skriva hens webbadress i textfältet under respektive kategori. Till exempel så är en kategori Årets Kreatör som tilldelas en anmärkningsvärt kreativ influencer inom exempelvis foto, film, DIY eller likvärdigt. Jag hade blivit ultramegasuperglad om jag blev nominerad i den eller någon annan kategori. Så tycker du att jag förtjänar ett pris, var inte blyg, nominera på! Det skulle betyda otroligt mycket för mig.

Fram till den 14 augusti kan du nominera din favorit.

Stora Influencerpriset
Klicka på bilden för att nominera din favorit

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram, Pinterest & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.