2017-05-18

Nytt modelljobb – Älska t-shirts med Gallerian

I början av maj gick en kampanj för Gallerian som jag är med i live. Jag har sett mig själv både på enorma skärmar inne i Gallerian, i tunnelbanan på digitala skyltar, på instagram både i flödet och som sponsrade inlägg. Jag tror att själva kampanjen fortfarande går, men vet inte hur länge den kommer vara.

Under åren jag har jobbat som modell har jag fått göra diverse olika jobb och det är alltid lika spännande att komma till en ny fotografering. Hur ska jag få se ut idag eller vad ska jag göra? Sånt vet jag oftast väldigt lite om sen innan. Faktiskt så kände jag knappt igen mig när jag såg den här ute på stan. Tänk vad styling och smink ändå kan göra.

Team

Kund: Gallerian
Byrå: Alltheway José
Fotograf: Marcus Kurn
Styling: Pamela Bellafesta
Hår/smink: Alexandra Aronsson

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

dösnygg ass.

Så jäkla snygg!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.