2017-04-17

Några frågor från er

Hoppas ni alla har haft och har en härlig påsk! Jag har jobbat en del men också hunnit med lite paus emellanåt. Det blir så när jag inte längre jobbar ett klassiskt 9-5 jobb och jag kan bestämma över min egen tid. Flexibelt absolut, men aldrig heller helt 100% ledig. Den senaste tiden har varit ganska intensiv för min del och jag känner att ni har kommit lite i skymundan. Jag har inte hunnit svara på era fina kommentarer i den takten jag skulle vilja. Jag läser alla och blir så himla glad för att ni kommenterar hos mig. Tack för det! Sakta men säkert börjar jag hinna ikapp, men är inte riktigt där än. Så jag tänkte att jag skulle lyfta några frågor som kommit in här.

Har ni fler funderingar eller frågor, vad som helst i princip, så kommentera här så svarar jag på dem.

✎ Har varit sååå kul att följa Superskaparna och jag som aldrig gjort ett DIY i hela mitt liv har nu fått världens skaparlust. Har även hittat hit via programmet då jag kände igen att du figurerat på andra bloggar i Monthly Makers, nu har du en ny trogen läsare 🙂 Men jag undrar om du finns på Pinterest också? 🙂
Jag blir VERKLIGEN så sjukt glad för kommentarer som den här ovan. Så otroligt fint att jag har varit en del av att inspirera folk att vilja börja skapa. Allt från barn till vuxna, det gör mig på riktigt otroligt glad. Tack ska ni ha! Och en extra bonus att fler har börjat hitta hit till min blogg. Välkommna ska ni alla vara! Självklart finns jag även på Pinterest. Ni kan hitta till mina övriga sociala kanaler via länkarna högst upp i vänstra hörnet på bloggen till exempel.

 

DIY Skirt - Dnilva

✎ Åh, får jag fråga var bokhyllan kommer från? Tack för en inspirerande blogg, hittade hit idag och kan inte sluta bläddra bland sidorna. (ang. det här inlägget)
Tack snälla och välkommern hit! Bokhyllan kommer från IKEA och heter LERBERG, men jag vet att den har tagits ur deras sortiment, tyvärr. Så kolla på säljsidor och liknande.

 

DIY Headboard - Dnilva

✎ Hej och tack för en super kreativ blogg. Vad heter fågel över din sänggavel? Var kommer den ifrån? (ang. det här inlägget)
Tack ska du ha för fina ord 🙂 Fågeln över sänggaveln är bara washitejp som jag har tejpat upp i mönster av en fågel. Vill du göra en liknande är mitt tips att hitta en bild på internet som du gillar eller kika på lite inspiration på Pinterest och sen titta på den och tejpa upp nåt liknande på väggen. Prova dig fram. Det är enkelt att ta bort om det inte blir bra. (Jag skulle i och för sig ta det lite förskitigt på en tapetserad vägg.)

 

Final i Superskaparna – Bordsdekoration

✎ Jag undrar vart din fina blommiga skjorta är köpt någonstans…?
Skjortan jag hade på mig i finalavsnittet av Superskaparna kommer från Monki. Jag köpte den för många, många år sedan, tyvärr. Men visst är den härlig?!

Som sagt, fråga på om ni undrar något och tack för att ni kommenterar och läser bloggen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.