2017-04-13

DIY-redaktör i Inspiration My Home

Vill ni veta en kul grej? Jag är DIY-redaktör och hemmafixare åt tidningen Inspiration My Home. Det är en gratistidning som delas ut i vissa villaområden i Stockholm, Göteborg och Malmö. I tidningen kommer jag att ha en egen DIY-sida där jag tipsar om projekt du kan fixa med hemma och göra själv. Kul va?! Jag kommer även att ha en gästblogg på deras sida där jag lägger upp lite tips och trix samt delar med mig av mina DIY-projekt jag gör för tidningen.

 

Inspiration My Home | Dnilva

I årets första nummer av tidningen delade jag med mig av hur du kan göra din egna Halo-Lampa som jag också har dela med mig av här på bloggen. Utöver mina DIY’s skriver tidningen om inredning, design, resor, mat, hälsa, livstil och bra tips och trix för dig som bor i villa.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

GUD VAD ROLIGT! Grattis det kommer du göra sjukt bra!

Ja, superskoj! Tack snälla 🙂

SÅ FETT alltså GRATTTTTTTIS

Så himla kul! Grym!!

Yay! Tack 🙂

WOW! Jättekul ju! Så bra jobbat och lyllos alla som får hem din kreativitet i brevlådan <3

Tack snälla! 🙂

Åh vad kul! Grattis!

Tack så mycket !

Åh vad roligt! Skall be min föräldrar spara den åt mig om de får den i sin brevlåda 😀

Tack! Ja, det får du göra 🙂

Vilken grej, så himla kul! 😀

Ja, så kul! Tack snälla 🙂

Men åh, vad roligt!! Grattis!

Tusen tack! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.