2017-03-28

Min 30 årsdag – Millesgården, två tårtor och lanseringsfest

I torsdags fyllde jag hela 30 år. Jag ville maxa dagen ordentligt så jag tog ledigt från jobbet och hade planerat in lite kul grejer. Kameran fick hänga med hela dagen. Vi kollar!

 

Min födelsedag | Dnilva

Efter att Philip väckt mig med sång och paket gick vi upp och fixade i ordning en brakfrukost med massa gott. Bär, färskpressad juice, gott fruktbröd och en portion overnight oats.

Lagom till att frukosten var uppäten och bortplockad knackade mamma och pappa på. De bjöd på bubbel och vi skålade för mig och mina 30 år. Sen tog vi bilen och körde bort till Lidingö och Millesgården. Jag hade aldrig varit där och det hade ingen annan i sällskapet heller. Det var en sjukt fin dag. Klarblå himmel och solen värmde.

 

Millesgården Gerda Wegener | Dnilva Millesgården Gerda Wegener | Dnilva

Vi tittade först på Gerda Wegeners utställning. Så mycket fint! Tips! Se utställningen och se filmen The Danish Girl. Båda är mycket bra.

 

Vi promenerade runt ute och tittade på alla skulpturer och allt fint som fanns i trädgården. Tänk att ha bott här, det är så sjukt fint.

 

Millesgården | Dnilva Millesgården | Dnilva Millesgården | Dnilva

Sen tog vi en tur inne i själva konstnärshemmet. Det kändes så himla högtidligt att gå runt bland antika skulpturer och att få vara i så vansinnigt fina lokaler. I konstnärshemmet pågick utställningen Chanel Balmain Dior Marianne Bernadotte – En stilikon. Och även om det på ett sätt var väldigt fint att se alla gamla kläder tyckte jag det kändes lite synd med alla skyltdockor som i mina ögon mer störde de vackra rummen. Men jag antar att jag får gå dit en annan gång också när den utställningen är slut.

 

Min födelsedag | Dnilva

Min födelsedag | DnilvaNär konstkvoten var fylld för dagen och vi hade ätit upp lunchen åkte vi hem till oss och åt tårta. Samtidigt som tårtan serverades ringde det på dörren och jag fick blombud. Så himla lyxigt och fint! Det blev tre ljus i själva tårtan. Ett för varje decennium jag levt. En moussetårta med hallon och pistage och en kolakrämig med nötter. Mums och tack jag själv för det! Sen vinkade vi av mamma och pappa för vi skulle iväg på nästa grej.

 

Nordinary release | Dnilva Nordinary release | Dnilva

Nämligen Nordinary Influencers lanseringsfest! Det är grymma Helena/HelenaLyth, Maria Soxbo/Husligheter, Monica Karlstein/Hemmafixbloggen och Åsa Myrberg/At my casa som har startat influencernätverket Nordinary. Så bra och heja er! Där möttes vi av ett härligt peppigt gäng, bubbel, popcorn och fina samtal.

 

Så fint ordnat event och jag fastnade också på bild. Iklädd mina vårigaste kalasbyxor med blommor på. De två bilderna ovan är tagna av: Frida Möller/Studio Emma Svensson för Nordinary Influencers

 

Min födelsedag | DnilvaNär vi var färdigminglade och magarna började kurra gick Philip och jag bort till Burger & Lobster för att äta. Vi beställde in Lobsterrolls. Eftersom klockan hade blivit en hel del var det ovanligt lugnt på restaurangen. Rätt lyxigt att nästan ha hela stället för oss själva.

 

Jag hade en lugn och kanonfin födelsedag. Tack för mig!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

Låter som en underbar dag! Perfekt födelsedag.

Blev så glad i kväll när du gick till final. Du, Karin och Henrik har hela tiden varit mina favoriter. Så de blir svårt nästa vecka. Vem av er ska jag heja på? Men de lutar åt dig. Men tycker ni är fantastiska båda två. Kram

Vad kul! Tack! Perfekt att heja på båda. Då blir du glad vem som än vinner 😊

Låter som en underbar födelsedag, hurra!

Det var det verkligen! Tack!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.