2017-03-27

Fint till kontoret

Har ni sett & Other Stories kontorsmaterials-kollektioner? Paris Stationary och Stockholm Stationary? Båda kollektionerna är fullproppade med finheter. Jag kände att mitt behov av ett arbetsrum fullt med nödvändiga och snygga kontorsprylar helt sköt i höjden när jag såg dem. Och om jag inte kan få ett helt rum kan jag tänka mig att bara ta några av grejerna i alla fall.

 

& Other Stories Stationary

För det är något visst med fina block, pennor, lådor, böcker som gör att det blir liksom roligare. Jag minns i gymnasiet när jag och min kompis Sanna kunde gå i timtal efter skolan för att kolla på olika sorters pennor. Vi testade färger, tjocklek och känsla. För med bra och fina pennor blev det mycket roligare att plugga. Och så är jag än idag. Det blir roligare med fina saker.

 

& Other Stories Stationary

Däremot kan jag ibland bli lite snål med att använda mitt finaste block, något extra fint material eller så av någon slags rädsla av att det jag skriver i, till exempel blocket, måste bli extra bra. Och det är synd när ett fint block bara blir liggandes för att jag får prestationsångest. Är det bara jag som känner så? För det är väl ändå så himla dumt!

 

& Other Stories Stationary

Alla bilder kommer från & Other Stories

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Kommentera

Haha känner igen mig i det där med att man inte vill skriva i fina block. Jag är dock så med det mesta, har tex massvis med pennor från när jag var liten som jag tyckte var för fina för att användas då. Nu ligger dom bara i en låda eftersom de ser sjukt barnsliga och glittriga ut. Så i efterhand kan jag tycka det är synd att jag inte använde de då och där! Men någonting i mig säger ofta stopp när saker är för fina för att användas. Men kanske lär man sig någon gång att de är till för att användas och inte sparas tills man inte längre vill ha det haha

Haha. En klassiker! Förhoppningsvis lär vi båda oss det. Så ovärt att spara på grejerna för länge. Verkligen.

Jaaaa, var och klämde lite i butiken i fredags, och allt är så fint! Men tycker också det är lite dyrt… Kanske för att vi har så många andra bra butiker här i stan där det är billigare, eller så är jag kanske bara lite snål, hehe. Stod bara och tänkte om och om igen att ”det här kan jag göra själv” ungefär. Men gillar också att unna mig fina skrivbordsprylar, så kanske får gå tillbaka ändå och köpa typ den fina brevkniven med fjädern på. Kanske.

Jo jag vet. Tanken på att föra det själv har slagit mig också. En och två gånger 😛

Annelie

Fick också syn på dessa fina saker, och jag ”får” ju snart ett arbetsrum – jippie!! . 👏👏👍 Håller med dig om att allt blir roligare med fina saker. Men kan också stämma in i prestationsångesten när blocket är ”för” fint. Då måste jag skriva extra fint och extra bra eller viktiga och genomtänkta saker. Trodde bara det var jag som tänkte så… Men vi är ju lite lika ibland du och ja, kära svägerska 💖

Ja men lyllos dig som kommer ha ett arbetsrum. Jag kan komma dit och jobba 😛 Vi kanske borde göra revolt och skriva fult och onödiga grejer i de finaste blocken? Bara för att?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.