2017-03-16

En tidig födelsedagspresent till mig själv

Att ständigt vara uppkopplad, nåbar och hela tiden ha det mesta några knapptryck bort i fickan är något i alla fall jag är van vid. Jag tänker alltså på min telefon. Så när något händer med den, vilket det gjorde för mig igår, blir det plötsligt väldigt tomt. Jag tappade min telefon i golvet. Pang! Rätt ner i klinkergolvet i hallen. Skärmen höll vilket jag inte alls trodde den skulle göra, men hela telefonen blev totalt svart och den var stendöd. Jag testade allt jag hittade på internet enligt konstens alla regler, men faktum kvarstod. Död telefon.

Eftersom jag behöver min telefon i mitt dagliga jobb och i livet rent generellt så var det lika bra att göra något åt det på en gång. Fixa en ny alltså. Min gamla telefon började dessutom att sjunga på sista versen. Allt tog lång tid att göra, kameran fokuserade inte alltid utan jag behövde banka lite på den för att få fokus och batteriet behöver laddas tre gånger per dag. Går aldrig någonstans utan en power bank.

Jag har funderat ett bra tag på om jag skulle köpa en ny telefon snart och jag fyller år om prick en vecka. Så jag gav mig själv en tidig present helt enkelt. För att jag har möjligheten att göra det. Så nu ska jag lära känna min nya iPhone 7 Plus. Så pepp på porträttläget i kameran och bra batteritid igen. Nu vill jag bara hitta ett fint skal till den också. Kanske någon fin färg, ett fint mönster eller nåt med glitter. Möjligheterna är många. Har ni tips på var jag kan hitta fina skal? Tipsa gärna nere i kommentarerna.

Och även om det var knappt ett dygn som jag var telefonlös så kändes det ändå rätt nyttigt och inte så himla jobbigt att vara bortkopplad. Det är skönt att veta i alla fall.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’, Instagram & Facebook

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.