2017-02-01

Stickning, ny bokklubb och vinnarna i Knit Kit tävlingen

Just nu är jag inne i en period där jag mest bara vill hänga hemma och antingen sticka eller läsa en bok. Sticka har jag nog ändå kommit igång med tycker jag och min tröja börjar att ta form. Är fortfarande på själva ”magen” så att säga, men är väldigt pepp på att så småningom få prova på mönstret. Så även om det går långsamt framåt så går det ju ändå framåt.

Det här med böcker då. Att läsa är något jag lyckas med i perioder. Förra året var katastrofalt dålig på. Jag läste två böcker på hela året. I år har jag som mål att läsa 12 stycken. En per månad. Som piska och pepp har jag gått med i en bokklubb och i måndags hade vi vårt första möte! Prata om böcker, äta chips och dricka vin. Det känns som en perfekt bokklubb för mig. Så nu är det bokläsning i tunnelbanan som gäller istället för mobilscrollande. Hinner nog uppåt 50 sidor per resa på så vis. Och det är himla fint att få fly undan verkligheten och en trång tunnelbanevagn med stressade människor.

Men det var inte huvudsyftet för det här inlägget utan nu var det dags att presentera vinnarna i tävlingen om tre Knit Kit från NOA NOA. Tusen tack för att ni var så många som ville vara med och tävla! Det var ett svårt jobb för mig och juryn att utse vinnarna. Helst skulle jag vilja ge er alla ett kit var.

Ok, till vinnarna! Grattis Liv, Emilia och Finurliga Fröken kolla era mail och återkom med adress vart ni vill ha kitet skickat.

Tack för att ni var med och tävlade.

0

Kommentera

Åh häftigt med den motivationen att läsa tillsammans. Skulle jag också behöva, när koncentrationen blivit lite bättre.

Anna María

Ja, jag känner att jag behöver lite påtryckningar från de andra. Dock läser vi inte samma böcker, men fint att läsa ihop ändå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.