2017-02-06

Idag börjar mitt nya äventyr!

Anna María | Dnilva

Idag är en ganska så stor dag i mitt liv. Jag har hintat om det tidigare; att stora förändringar skulle hända 2017 och idag börjar faktiskt ett nytt kapitel i mitt liv. Från och med idag är jag helt 100% min egen chef. Från och med idag ska jag ägna all min jobbtid åt att stå på egna ben och bygga upp mitt alldeles egna drömjobb. Ett jobb där jag kan fokusera på att göra bloggen till nåt alldeles extra fint, ha tid till att skapa och jobba med egna projekt. Förverkliga alla de där idéerna som har legat på en hög i hopp om att kanske bli gjorda en vacker dag.

I fredags tackade jag för mig och sa hejdå till mina kollegor på jobbet. Sjukt på ett sätt. 2010 började jag som praktikant på byrån Söderhavet. Efter min praktik fick jag jobb och jobbade med fantastiska kollegor och kunder. Jag lärde känna underbara människor som numer är mina vänner. Så i februari 2014 kom en chans jag bara var tvungen att hoppa på. Jag var med och startade upp en ny byrå tillsammans med några av mina kollegor från Söderhavet. Den nya byrån, avknoppningen från Söderhavet var fött. Den nya byrån Äventyret skådade dagens ljus. Där har jag jobbat och varit delägare i tre år. Vi har slitit, kämpat och jag har stundtals jobbat häcken av mig.

Men nu är det ett avslutat kapitel. Jag har sålt mina aktier i bolaget och jag har lämnat tryggheten som anställd. Från praktikant till delägare och vidare på knappt 7 år. Det är faktiskt ändå en bedrift tycker jag.

Nu börjar ett nytt äventyr. Ett äventyr som jag hoppas kommer bli hur fantastiskt som helst. Och det bästa är att jag faktiskt inte kommer vara helt själv. För Philip kommer, från och med mars, vara med och hjälpa mig på deltid. Philip är min absolut bästa vän i allt och jag vet att vi är ett grymt team som kan få allt vi vill gjort. Det är så fint att han finns där vid min sida och stöttar mig i det här läskiga och osäkra, men ändå spännande och peppiga beslutet.

Jag vet att om jag inte gör det här nu kommer jag att ångra mig för alltid. Och det var nu det var dags för mig att hoppa. Och det bästa? Det är att jag hoppar tillsammans med Philip.

2017, nu jävlar börjar du på riktigt!

0

Kommentera

Fan vad spännande rent ut sagt!!!! Heja dig! Så coolt!

Anna María

Verkligen spännande! Tack!!

woho!!! Hejja!!!

Anna María

Yay!! 🙂

Lania

Så himla kul! Grattis och stort lycka till! 🙂

Anna María

Tack snälla!

Hurra för dig! HEJA!!! Vad fint att ni gör det tillsammans också <3 Det kommer gå alldeles fantastiskt är jag säker på!

Anna María

Tack! Ja det känns fint att vi kan göra det ihop 🙂

Episkt pepp!! Jag tar ett liknande kliv fr o m fredag 🙈💪🙌❤

Anna María

Jaaa! Men fasen vad kul!! Det vill jag höra mer om.

Vilka härliga nyheter! Stort grattis och lycka till 🎈 det kommer gå galant!

Anna María

Tack snälla! 😊

Hurra för dig Anna Maria!!!! Och ett stort lycka till, jag tror det kommer bli asgrymt <3

Anna María

Tack Agnes! ☺️ Jag hoppas du har rätt 🙈

Heja dig!! Du vet att jag backar upp dig till 100% och vill du ha frukostsällskap eller någon att bolla något med så är det bara att hojta till. Du kickar rumpa och kommer göra succé! Heja dig!

Anna María

Tack snälla du! Frukost får vi verkligen styra snart! Tack! ❤

Du är så häftig och jag tror på dig till tusen procent! Stort lycka till och säg till om det finns något jag kan hjälpa dig med så är jag där. Jag är så glad att du gör det med Philip, ni är ett himla radarpar och jag tror verkligen att ni kan ta det hur långt som helst. Dina idéer är verkligen något extra så jag kan bara ana vad som väntar! <333 All pepp!

Anna María

Tack! Är så peppad. (Och nervös 😛)

Men herregud – peppen!! Hejja dig, det kommer bli hur bra som helst!

Anna María

Gah! Ja så pepp! Tack!

Alltså waaah!! Så mycket power!! Jag kommer att följa dig med stor spänning <3

Anna María

OMG! Nu kör vi!

HEJA!!!!

Anna María

Tack!!

Hurra och heja dig! Jag är säker på att det kommer gå superbra – att ta nya steg är ju både läskigt, spännande och extremt utvecklande. Efter att ha träffat och bollat tankar med Philip under hösten är jag dessutom säker på att han är en ypperlig teammedlem att ha vid sin sida, så grattis till det också!

Anna María

Tack! Ja det är ju verkligen det. Jag är inte den som gärna ändrar om. Men jag vet att jag kommer utvecklas i alla fall. Ja det känns fint att ha honom där. Han hälsar här 🙂

Heja dig! Modigt att ta steget till egenföretagare!

Anna María

Tack!

DU ÄR SÅ JÄÄVLA HÄFTIG!!! GÅSHUD!!!!

Anna María

GAAAAAH!! 😛

FAN VAD FINT OCH FETT OCH AHHHH!!

Anna María

Ja verkligen AHHHH! 🙂

I’M SCREAMNG. alltså anna maría!!! om någon kan göra detta 100% fantastiskt så är det du. all pepp!!! <3333

Anna María

Men alltså TACK! <333

Åh vad härligt! Minns när jag själv gjorde samma – skräckblandad superförtjusning! 👊🏼💥

Anna María

Vad kul! Haha. Verkligen skräckblandad superförtjusning. (Bra ord!)

Det låter spännande!

Anna María

Ja visst! Superpeppad:)

Å så så så så kuul! 🎉

Anna María

Jaaa! 🙂

Annelie

Heja heja Anna Maria!! Du är så modig, klok och härligt kreativ i en underbar blandning. Det kommer bli spännande och kul att få hänga med på ditt nya äventyr. Du har ju också en fantastisk följeslagare. Vilket team ni är, ni två! Kör på och gör det som ger dig glädje och energi!

Anna María

Tack snälla Annelie ❤

Så himla spännande, hurra och heja dig!

Anna María

Tack tack!

Åh, heja dig!! <3

Anna María

<3

ett stort fett hejarop på detta!!

Anna María

Yay och TACK!

Heja heja heja dig. Gud så spännande – och herre så inspirerande (här tänker jag att jag skulle vilja lägga in en sådan där spänna-biceps-emoji). Stort lycka till! Ska bli så kul att följa din resa.

Och ja, från praktikan till delägare – vilken jäkla resa. Sen är det nästan ännu större att ta steget ut tänker jag 🙂

Anna María

Tack snälla! Sant, det är nog större på ett personligt plan att ta steget ut. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.