2017-01-05

Hej till ett nytt år och ett farväl

2017 har jag bestämt ska bli mitt år. Det kommer ske en hel del förändringar i mitt liv både på det privata planet, jobbmässigt och bloggmässigt faktiskt. Jag är supertaggad och kommer berätta om alla delar så småningom. För vissa saker kan jag inte prata om. Inte än. Jag vet, så trist att vara såpass hemlig som jag är just nu. Men håll ut!

Det jag KAN berätta just nu är några förändringar som rör bloggen. Det första är att jag i detta nu håller på att designa en ny blogg. Det blir nytt utseende vilket verkligen är på tiden. Är så peppad på det! Och har ni några tankar, input, önskemål, ris eller ros skulle jag bli så glad om ni ville dela med er av dem på mail eller som en kommentar.

Foto: Moa Blomkvist

Den andra förändringen är att jag det här året inte kommer fortsätta som en av värdarna i Monthly Makers. För mig var det ett tufft beslut, men ibland behöver något bra tas bort för att ge plats åt något annat. Och att vara värd i Monthly Makers har, sen vi startade projektet januari 2015, varit så fantastiskt givande, inspirerande och lärorikt. Jag har träffat helt underbara människor som jag har haft så himla roligt med. Och alla ni som har varit med och skapat med oss genom de senaste 2 åren. TACK! Men det fina med Monthly Makers är ändå att jag fortfarande kan vara med och skapa tillsammans med dem och er alla. Men nu i år kan jag lägga ner tid när jag KAN och VILL istället för att det blir ett måste. Monthly Makers har stundtals känts lite som min bäbis, något jag vill ska växa och bli stort och fantastiskt. Det kan det säkert bli, men just nu får det växa med hjälp av 12 andra personer. Utan mig. Och appropå det. Idag är det dags att rulla igång ett nytt år av skapande. Så årets första tema hittar ni här hos Jessica.

Och med den här förändringen kommer jag faktiskt att växla upp mitt skapande och DIYande. Trots att det kanske känns som att jag stannar av när jag inte är med och driver Monthly Makers. 2017 ska bli året som jag verkligen satsar. Jag är så taggad på det. Och för att kunna satsa behöver jag frigöra tid, vilket jag nu har gjort. Hoppas ni är med mig på den här resan.

För nu har den bara börjat!

0

Kommentera

Anna María Larsson

<3

Du kommer saknas <3 Men ser så fram emot allt vad du kommer hitta på, heja dig du är fantastisk!

Anna María Larsson

Tack, tack snälla. <3

Mathias

Pepp! Ett föredöme för livet – follow your dream!

Anna María Larsson

TACK!!

Kommer sakna dig så mycket men är också oändligt förväntansfull och pepp på hur du kan använda tiden och kreativiteten på andra vis. Heja! <3

Anna María Larsson

Ja men nu är det ju verkligen upp till bevis alltså. Och som jag sagt många gånger till er alla, kommer jag sakna er.

Du är redan så saknad, men som de andra säger så ser jag också orimligt mycket fram emot att se dig erövra andra delar av den kreativa världen och fortsätta inspirera med din målmedvetenhet och karisma.

Anna María Larsson

Tack snälla. <3

Alltså jag som typ aldrig gråter åt sånt här fick alldeles tårar i ögonen av att läsa dina tankar om att du ska lämna. <3 Du kommer saknas i gänget, men tror ditt 2017 kommer bli så jäkla grymt. <3

Anna María Larsson

Åh! Tack fina 🙂 Jag kommer sakna er!

är så pepp på ditt år!

Anna María Larsson

Wiiiii! Tack och kuuuul!

Go get it och all lycka till dig!!! <3

Anna María Larsson

Tack snälla! <3

Spännande med förändring! Ser fram emot att ta del av allt grymt du kommer ta dig för 🙂

Anna María Larsson

Ja, förändringar är ju både spännande också läskiga. I alla fall i mitt fall just nu 😛

ISA

åh blir ÄNNU mer pepp på 2017 av att läsa om andras modiga förändringar! så roligt, lycka till med vad det nu är för hemligt 😉

Anna María Larsson

Tack snälla 🙂 Fint att min peppighet smittar av sig 🙂

Härligt att läsa om att du också är pepp på 2017! Får hoppas att detta blir ditt och mitt år då, med massa spännande förändringar! Stort lycka till!

Anna María Larsson

Ja men det tycker jag låter som en bra plan. Nu äger vi 2017!

Alltså åh vilka drömmina bilder du postar! Särskilt den översta får mig verkligen att längta ut till vidderna. Jag tror verkligen att 2017 kommer att bli ditt år!

Anna María Larsson

Tack snälla! Jag hoppas verkligen 2017 blir mitt år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.