2016-12-14

Filmtips: The Intern

intern01 intern02 intern03 intern04 intern05 intern06

I jultider tycker jag det är extra härligt att se på film. Gärna storslagna äventyr eller feelgoodfilmer. Vad som helst som får mig att må bra faktiskt.

En sån film såg jag häromdagen och tänkte tipsa vidare om nu. The Intern heter filmen och finns på Netflix.

The intern handlar om Ben, en äldre man som får praktik på en ny startup i klädbranschen. Hans chef Jules är stressad, har inte riktigt koll på alla delar då expansionen av företaget verkligen gått i raketfart. Hon är en workaholic av rang och rätt osoft faktiskt.

Ben kommer in och rör om i grytan rejält. Han blir snabbt omtyckt av de andra praktikanterna och han får jobba precis under Jules.

Det här är en rätt klassisk feelgoodfilm, så ni kan säkert ana vad som händer framöver. Men det gör inte så mycket. Den här filmen är ändå värd att se.

Har du nåt filmtips inför julen? Kommentera gärna så gör vi en lista på filmer att se under ledigheten.

0

Kommentera

Åh tyckte också väldigt mycket om den filmen! Det är så skönt att bara få vila ögonen på något lättsamt i mörka kvällar!

Jag såg precis Tracks, den var superfin och en ganska morbid med annorlunda drama komedi med Jack Black som heter Bernie. Båda finns på Netflix! Tycker även om att kolla om barndomsfavoriterna som Jumanji!

Anna María Larsson

Ja, men visst är det det 🙂 Tack för tips, har inte sett någon av dem 🙂 Inte ens klassikern Jumanji, vågade aldrig se klart den när jag var liten pga så rädd 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.