2016-10-17

Monthly Makers inspiration – LEKSAKER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 /

Har ni kollat in månadens tema i Monthly Makers än? Det är tema LEKSAKER och Elsa är värd. Vi är alltså mitt uppe i en lekfull månad där jag är peppad på att se vad vi alla tillsammans kommer på. När jag tänker på LEKSAKER tänker jag på allt möjligt som en kan leka med. Första tankarna är i mitt huvud leksaker för barn. Men egentligen behöver det ju inte vara leksaker för barn. En kan ju likaväl göra något för äldre folk. Alla gillar väl någonstans att leka? Eller så kan en göra något av leksaker. Använda gamla delar till något eller sätta ihop till något nytt.

Jag har kommit på en idé som jag började på i helgen, jag tror det kan bli bra faktiskt. Som en liten försmak på vad jag gjort kan jag säga att jag borrade 120 hål igår. Har ni någon aning om vad det skulle kunna vara?

Men hur går det för er? Har ni några idéer på tema LEKSAKER?

✄ ✎ ✄ ✎ ✄

Den 20:e oktober kommer Elsa att blogga sitt bidrag, senast den 28 oktober vill hon ha en länk till det du skapat under månaden.

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, Beata, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

✄ ✎ ✄ ✎ ✄

 

Vill du ha mer inspiration? Kika in hos Wilda och Beata.

 


 

Följ mig på Bloglovin’, instagram (@Dnilva) och Pinterest

0

Kommentera

Så mycket fin inspiration! Fåren är ju bara gulligast everr!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.