2016-09-01

Konferens på Yangtorp

Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp Yangtorp

Här om dagen åkte jag med jobbet på konferens. Av bilderna att döma kanske det är lätt att tro att vi åkte till Kina, men nej. Vi åkte ner till Skåne och Yangtorp. Ett stort Kinesiskt tempel mitt ute i det Skånska landskapet. Så märkligt och så himla fint. Kändes nästan overkligt att den där byggnaden låg mitt bland fält och bondgårdar. På Yangtorp serveras bara vegetarisk mat som är gluten och laktosfri och till största delen gjord av ekologiskt, ofta närodlade, råvaror. Helt i min smak plus att de inte serverade alkohol vilket kändes himla skönt.

Vi hade två dagar av pratande, funderande och häng tillsammans med alla mina kollegor. Det är alltid roligt och bra att komma iväg och prata med varandra. Och extra kul att få vara på en sån här annorlunda och sagolik plats. Förutom konfererande hann vi med Kung Fu och Qigong. Av Kung Fu fick jag sån vansinnig träningsverk att jag gick som om jag var stelopererad i flera dagar. Skyller på att jag gjorde för djupa grodhopp och squats under uppvärmningen. Men så himla roligt!


TRANSLATION: Last week, me and my coworkers went to this amazing place, Yangtorp in Skåne for a two day conference. 

0

Kommentera

Vilket jäkla häftigt ställe! Så skönt att bara få komma iväg ibland och landa på ett sånt ställe. Lite vardagslyx liksom.

Anna María Larsson

Ja, verkligen lite vardagslyx. Fint att kombinera det med jobbet också.

Wow, verkligen ett häftigt ställe!

Anna María Larsson

Men visst!

Ser superhärligt ut. Men namnet älskar jag mest, Yangtorp. Kan det bli mer svenesiskt 🙂

Anna María Larsson

Haha, precis så kul/lustigt namn.

ISA

nämen åh! vilket ställe! Tänker att det säkert är bra (av någon anledning) att vara i heeelt annorlunda miljö sådär på konferens. KUL! 🙂

Anna María Larsson

Ja, men det är ju det. Bra att byta miljö alltså. Så viktigt.

Åh har velat åka dit så länge och blev nyfiken på nytt när du la upp en bild på insta! Verkar vara ett toppenställe. Gillar så mycket deras inriktning med både kost, dryck och träning 🙂 Ljuvliga bilder som verkligen fångar känslan! Så otroligt trivsamt det verkar.

Anna María Larsson

Kul att du har hört om det sen innan, för mig var det något helt nytt. Men gillade verkligen deras kost och att allt var alkoholfritt också.

arkitekturen här alltså. magisk!

Anna María Larsson

Men visst!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.