2016-06-20

Här hittar ni mig på internet

Hörrni! Jag är i Italien! Vi bor i ett helt fantastiskt hus, lagar god mat och badar. Internet är nåt som vi räknade med att ha, men det visade sig vara lite si så där med det. Så jag vet inte hur ofta jag kommer kunna uppdatera härifrån, men undertiden tänkte jag göra en liten genomgång över var ni kan hitta mig på internet.

Bloglovin
Bloglovin’ 
Självklart kan du följa mig via Bloglovin’ (och massa andra bra bloggar för den delen också). Här tycker jag du ska följa mig särskilt nu i sommar när bad, utflykter och ledighet tar upp stor del av mångas hjärverksamhet. Då kan du lätt läsa ikapp en dag då det kanske råkar vara lite sämre väder. Eller när solen helt tröttat ut dig, eller från stranden etc etc.

pinterest
Pinterest
På Pinterest pinnar jag allt jag tycker är fint, inspireras av eller drömmer om. Mest är det DIY-projekt, inredning, växter, blommor, maskerad, spännande platser och fina saker jag önskar jag ägde.

Instagram
Instagram
Små bitar från min vardag. Frukostar, resor, häng, selfies, DIY, natur och sånt jag tycker är fint. Jag heter @Dnilva. Hoppas vi ses!

flickr
flickr
Nästan alla bilder som hamnar på bloggen bäddar jag in via flickr. Det har jag gjort sen 2010 ungefär, så vill du ha en supersnabb genomgång av mitt liv i bilder är det här du bör scrolla dig igenom. Men ibland känns det nästan som att bloggandet skulle gå snabbare om jag laddade upp dem direkt via bloggen. Men samtidigt så gillar jag att ha en dititalt album med massa bilder från mitt liv. Tiden får utvisa hur jag gör i fortsättningen.

annamaria on spotify
Spotify
Jag finns även på Spotify och här kan du se mina publika spellistor. Det är en himla blandning av allt jag gillar.

YouTube
Jag har haft en YouTube-kanal i massa år, men inte lagt upp så himla mycket. En film här och en film där. Tycker video är ett himla kul format och vill göra mer. Då, när och om är det här jag kommer ladda upp det. In och följ nu så kan du säga att du var en av de första prenumeranterna. Hehe.

Ses på internet hörrni!


 
TRANSLATE: This is where you can find me on the internet 

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.