2016-04-25

Två frågor om mina svävande plantor

Hej och glad måndag på er! Jag befinner mig någonstans ute på Östersjön just nu. Jag är iväg och jobbar med Björn Axén och ska gå en visning för dem på Frisörbåten. Medan jag är ute och guppar på havet tänkte jag att jag skulle svara lite på två frågor som jag fick angående mina svävande plantor som jag gjorde till Monthly Makers.

DIY – Hanging String Garden

✍ Var kan jag köpa sisal?
Jag köpte min sisal via Philips syster som pluggar till florist. Men det finns att köpa på diverse hobbybutiker och hos blomsterhandlare. När jag snabbt googlade hittade jag att bland andra Slöjd Detaljer och Skapa Mer säljer. Men ett tips är att använda mossa eller kokosfiber också. Det blir minst lika fint.

✍ Hur tjock är din väv? Jag har hittat 7 respektive 11 och 16.
Vad gäller tjockleken på min väv köpte jag en meter på Panduros tygavdelning. De hade bara en tjocklek vad jag vet. Men min är ganska tät skulle jag nog säga. Jag visste faktiskt inte att en kunde köpa väven i olika tjocklekar. Men annars tror jag det viktigaste är att ha något nog tätt så att inte jorden trillar ut igenom eventuella hål.

Fortsätt att ställa frågor i kommentarsfältet eller på mail. Blir så glad för alla kommentarer och frågor jag får från er.

0

Kommentera

Carin

Tack!

Carin

Tack!

Carin

Määääh! Bara hälften av vad skrev postas och så postas det två gånger…

Carin

Nuså! Skrev typ:

Tack! Blir nog mossa i mina, har redan hört lite i blomsteraffärer men de hade inte inne.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.