2016-03-01

Baby Björn Watercolor Collection

Baby Björn – Watercolor Collection Baby Björn – Watercolor Collection Baby Björn – Watercolor Collection

Jag är med i Baby Björns nya kampanj för deras nyaste kollektion Watercolor Collection. Bärselar, babysitters och resesängar i färger inspirerade av barns lek med vattenfärger. Ni kanske minns det här inlägget där jag också hade rosa hår. Har visst blivit rätt mycket av den varan nu. Men det är ju bara kul! Det var den dagen som vi fotade de här bilderna i alla fall.

Det är så himla kul att jobba med Baby Björn för då får jag ju hänga med massa gulliga barn också. Mest nervöst är det när jag ska hålla i dem och de inte ska bli ledsna/skrämda av att en vilt främmande person håller i dem. Men so far so good! Utmaningen är också att inte glömma bort att jag faktiskt dessutom ska hålla någon slags pose och tänka på mitt ansiktsuttryck.

Jag tycker hela kampanjen blev så himla fin inspirerad av vattenfärger. Här kan ni se fler bilder från kollektionen.

Fler inlägg från mitt jobb som modell
Ice Cream collection
Björn Axén AW 2015
Made in Sweden

TRANSLATION: Me in the campaign for Baby Björn Watercolor Collection

0

Kommentera

Det går inte, att inte kommentera, ROSA HÅR!!! Tycker faktiskt du passa utmärkt i det. Plus, att jag tycker om hela konceptet extra mkt denna gång. Väldigt fin färgkombo!

Anna María Larsson

Haha! Jag tänker ofta på dig när rosa hår kommer på tal faktiskt. 🙂

gud va fint!!!! bebisar och rosa hår <3

Anna María Larsson

Jag vet 🙂

Alltså SOM jag saknar mitt rosa hår nu. Du passar grymt bra i det!

Anna María Larsson

Tack! Förstår att du saknar det. Det är liksom en viss känsla att ha ROSA hår 🙂

Alltså du är ju så snygg! Och skicklig. Vilka ansiktsuttryck! Och jag gillar verkligen färgerna mot din hy. Det passar ju superfint!

Anna María Larsson

Tack snälla du 🙂

Såååå snyggt! Älskar kombinationen av rosa och turkosblått

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.