2016-02-15

Serietips: 30 grader i februari

30-grader-i-februari-2 30-grader-i-februari-5 30-grader-i-februari-3 30-grader-i-februari-4 30-grader-i-februari-1 30-grader-i-februari-6

Idag tänkte jag tipsa om serien 30 grader i februari. Just nu går säsong 2 på SVT och jag har verkligen väntat på fortsättningen sen 2012 då säsong 1 visades. För jag tyckte så himla mycket om den.

Du får följa tre olika parallella historier om svenskar som åker till Thailand i hopp om att få ett bättre liv. Det är den ensamstående mamman som jobbar för mycket. Efter en stroke inser hon att hon inte kan fortsätta som hon gjort och vill börja om på nytt så hon flyttar till Thailand med sina två döttrar. Sen är det det äldre paret där frun, Maj-Lis vill stanna kvar efter en semester och pensionera sig, men hennes gnälliga man som är rullstolsburen vill bara hem till Sverige igen till varje pris. Och så är det Glenn. 45 årig oskuld som inte träffat den rätta kvinnan i Sverige, men bestämmer sig för att söka lyckan i Thailand i stället.

Längs vägen händer såklart tusen olika saker. Det är en dramaserie som verkligen griper tag i dig som tittar. Stundtals ganska tung att se, en del ångest, men även fina stunder och jag tycker verkligen om allt med serien. Bra skådespel, fint foto, bra manus, ja men helt enkelt himla bra rakt igenom. Säsong 2 har hittills inte gjort mig besviken.

Så det här är mitt tips till dig som inte sett serien alls, men också tips till dig som redan sett första säsongen.

 

TRANSLATION: Right now I’m following the swedish series 30° in February. I really love it and recommend everyone to watch it. 

0

Kommentera

Jag tyckte också väldigt bra om den där serien. Trodde inte det skulle komma en säsong två. Så glatt!

Anna María Larsson

Ja men så himla kul att det kom en säsong till. Nu har du tre spännande avsnitt att sätta tänderna i 🙂

Åh ja! Jag trodde inte att det skulle komma en ny säsong. Så himla spännande det ska bli att kolla på den!

Anna María Larsson

Visst, pepp! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.