2015-12-18

Två detaljer i vardagsrummet

Details from home

Jag tycker att accessoarerna i en soffa, dvs en filt eller en kudde kan göra så himla mycket för själva helhetskänslan. Hittills har sånt inte varit något jag har prioriterat och de kuddar och filtar som har funnits i vår soffa har hängt med i bra många år och kanske egentligen inte varit särskilt roliga eller fina. Men nu har en ny kudde och en filt fått flytta in.

Details from home

Kudden kommer från Fine Little Day och har ett fint barr-mönster. Filten kommer från Zara Home och är så himla mjuk.

Details from home

Nu vill jag hitta fler kuddar och så småningom byta ut de gamla, men det får bli en i taget när vi hittar något som vi tror passar in.

Vill du se fler detaljer från vardagsrummet (som du dessutom kan göra själv), kolla då in:
☞ DIY – Pall med kork, IKEA hack
☞ DIY – Soffbord i guld och marmor, IKEA hack
☞ DIY Lampa med mässing och träkulor

 

TRANSLATION: New details from our living room. A pillow from Fine Little Day and a blanket from Zara Home. Plus three links to things you can DIY.

0

Kommentera

Alltså ge mig alla kuddarna från fine little day känner jag bara. SÅ fina men jag har så svårt att se kuddinredning framför mig 😛 Alltså det mesta andra grejerna i vårt hem kan jag med lätthet föreställa mig men just kuddar är så svårt!

Så fin kudde! Gillar verkligen filten med, jag vill också ha något lite färgglatt i soffan nu, har bara massa svart vitt och grått.

Fint!! Filten blev jag helt kär i <3
Kuddar och filtar i soffan är ju ett sånt träffsäkert sätt att skapa hemtrevnad!

sunniva

Var är soffan ifrån? 🙂

Anna María Larsson

Soffan heter Karlstad och kommer från IKEA 🙂 Tyget är Isunda grå.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.