2015-12-10

Temasläpp för Monthly Makers i december

Monthly Makers

Hallå, kan ni fatta att vi snart har hållit på med Monthly Makers i ett helt år?! Helt sjukt och så himla fantastiskt mycket fint som ni och vi alla tillsammans har skapat. Innan året är slut kommer vi vara uppe i 500!! bidrag (tror och hoppas jag, haka på du med så spräcker vi gränsen✌ ). Den här sista månaden är det Alicia som är värd och idag släppte hon vilket tema vi ska jobba med. In med er och kika, jag är såklart peppad, hoppas ni också är det!

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat. Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna #MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

TRANSLATION: Today Alicia presents the theme for Monthly Makers in december.  Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. Join us!

0

Kommentera

Ska ni fortsätta nästa år? 😀

Det får du se 😉

Så sjukt att vi varit igång i ett år. Det gör mig så himla glad 😀

Men eller hur! Mig också 🙂

Det har verkligen varit ett fantastiskt år! Aldrig har jag skapat så mycket och känt sådan glädje över det.

Men eller hur! Så himla roligt ju 🙂

N

Spännande!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.