2015-10-07

Tjugofyra rutor

instagram

Jag har hängt med Francis → Flyttat in i ett nytt kontor med jobbet → Varit på Matti och Kickis bröllop → Varit handmodell för Accent → Gjort om en cykelkorg och gett bort i 8-års present → Ätit magiskt god glass på Gelato Scarfó → Sytt en kjol till Monthly Makers → Flugit flygplan till Island med Philip → Besökt helt magiska platser på Island och tankat energi från den helt magiska naturen → Varit med i Björn Axéns senaste kollekion → Haft en superlyxig AW på jobbet → Skördat tomater från balkongen → Gjutit två ljuslyktor i betong till Monthly Makers → Haft städdag med föreningen och plockat in avklippta buskar och satt i en vas

Tack och hej från @dnilva

 

TRANSLATION: What I have been up to through the lens of my iPhone. You can find med on instagram as @dnilva

0

Kommentera

1) fan va fint att se allt samlat såhär
2) er islands resa!!!!!!!!!!!

1) Ja, det tycker jag med.
2) JAG VET! Älskar den! 🙂

francis!!!! dör. följer PÅ FLÄCKEN <3

ISA

men hereeeguuu vad mycket som kan hända i ett liv va! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.