2015-09-10

Temasläpp för Monthly Makers i september

Monthly Makers

Trumvirvel och fanfar! Idag är det den 10:e och det innebär som vanligt att ett nytt tema för Monthly Makers släpps. Den här månaden är det Mikaela som är värd och hon presenterar vad det är vi har att jobba med den här månaden i det här blogginlägget. Jag är peppad på temat och hoppas att ni känner likadant. Tänk att vi redan har hållit på och skapat tillsammans i åtta månader, detta blir den nionde. Sjukt vad fort tiden har gått och så många fina, roliga, kreativa projekt vi alla har skapat. Pepp!

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat.Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna#MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

 

TRANSLATION: Today Mikaela presents the theme for Monthly Makers in september.  Monthly Makers is a creative challenge where we want you to create with us. Each month has a theme and based on the theme we all create awesome stuff. Join us!

0

Kommentera

Det här ska bli så himla, himla roligt 😀

VISST! Är megapepp jag med på temat!

Så himla kul, denna gång SKA jag bannemig vara med!

Vad roligt att du är peppad och kul att du är med igen 🙂

Svar: Men ska du säga – med alla dina fantastiska islandsinlägg! Sitter helt *_* och typ drägglar och försöker komma på hur jag kan ta ledigt så jag kan hälsa på min vän Claudia som bor i/på Höfn.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.