2015-09-16

Serietips: Bloodline

bloodlines-poster-1383x2048

Just nu är jag inne i en period då jag föredrar att titta på en serie framför att se en film. På något vis känns det lättare att se ett avsnitt på kvällen än att kolla på en hel film. Jag tänker och tror att jag sparar tid på det sättet. Men ärligt, det går ju knappt att BARA se ett avsnitt av något spännande. Det brukar oftast sluta med att Philip och jag tittar på varandra med uppspärrade ögon och i kör säger ”ETT TILL, VA?!” så vips kan lätt två timmar ha susat förbi.

En av de senaste serierna som jag fastnade för var Bloodline. Det är en NETFLIX-serie som handlar om, en på ytan sett, perfekt familj som driver ett hotell på en paradis-ö i Florida. Så en dag kommer den äldsta sonen Danny, som också är familjens svarta får, hem för att fira hotellets 45-års jubileum. Detta rör upp en del känslor och helt den perfekta familjen är kanske inte så perfekt trots allt…

blood_s1_028_h-1280x842 ChloeSev-Bloodline-Ep1x03-cap00013

Ganska så klassisk plott, men så himla bra. Mycket tidsklipp och återblickar som gör att historien mer och mer kommer fram och pusslas ihop. Jag tycker att det är bra skådespel, fina miljöer och vackert filmat. Det är 13 avsnitt, vilket känns lagom mycket. Serien klassas som en dramathriller och jag tyckte den var himla spännande.

BLOODLINE bloodline_s01_still bloodline-ben-mendelsohn-sissy-spacek

Och här kan du se en trailer.

TRANSLATION: If you haven’t seen Bloodline from NETFLIX yet, you really should see it.

0

Kommentera

Åh min sambo såg den när jag var bortrest och sa att den var riktigt bra, så den har legat på att-se-listan ett tag nu! Kanske dag snart nu då! Tack för påminnelsen 😉

Tack för tipset! Det har blivit lite stiltje i vårt serietittande men misstänker att vi kommer att komma gång nån stans där i oktober och plöja avsnitt efter avsnitt. Då ska jag definitivt komma ihåg denna 🙂

Serier är perfekt mörka och regniga höstkvällar.

Hm spännande, kanske ska ge den här ett försök framöver 🙂

Tycker jag absolut att du ska göra.

gud, creepy, måste se! hehe

Ja! Se, se, se!

Åh, verkar spännande, men jag vet inte pga thriller. Jag kan typ inte se för att det är föööör spännande eller läskigt. Var den läskig? Mvh livlig fantasi

Nja, inte läskigt, spännande snarare. Jag brukar inte gilla läskiga grejer och ser aldrig på skräckfilm pga oändliga mardrömmar. Så jag tycker du ska våga att se trots livlig fantasi 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.