2015-08-06

Rutor genom telefonen

Instagram

Så här har min sommar (hittills, än är den inte slut) sett ut genom min instagram. Från de första blommande träden. Min hand på reklampelare i tunnelbanan. Vårruset och 90-talsfesten på kontoret. Fina farmor på sin balkong. När Philip och jag sprang Color Me Rad. En studiodag när jag fotades för Björn Axén. Dagen då vi seglade med jobbet. En helg i Århus på museum och festival. Italien och alla fina dagar på Villa Trotta. 4th of July och Kickis möhippa. Sommarstockholm. Ett fint hus i Uppsala. Halmstad, Småland och Sälen. Fika i skogen. Cykling, kantareller och vårt badrumsgolv som jag fortfarande är lika nöjd med.

Vill ni följa mig heter jag @Dnilva. Vad heter ni?

0

Kommentera

älskar din insta. alltid så så peppig!

Vad glad jag blir när du säger det! Och detsamma ang din insta!

ISA

damn, vilken varierad och härlig sommar du haft. Min insta = enbart fikabilder och selfies. haha!

Tack! Men haha, det är ju också en bra grej ju 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.