2015-07-10

Temasläpp Monthly Makers i juli

Monthly Makers

Det är inte klokt, men det har redan gått ett halvår av skapande med Monthly Makers, jag hoppas att ni precis som jag känner att det här är ett roligt återkommande inslag varje månad. Tänk på allt fint vi tillsammans har skapat och på hur många olika teman vi har haft. Har du hittills någon favorit?

Idag är det Jess som tar över stafettpinnen och hon presenterar månadens tema på sin blogg. In och kika!

Monthly Makers är ett initiativ för alla som vill hålla igång kreativiteten. Vi är tolv kreatörer med olika bloggar, som har ett gemensamt intresse: Att skapa. Varje månad presenterar vi ett nytt tema där vi, och alla som vill, skapar något utifrån det givna temat.Det viktiga är inte resultatet utan själva skapandet. Prova nytt, gör något du kan, eller gör bara det första som du kommer att tänka på.

Hur gör jag för att delta?
Den 10:e varje månad presenteras ett nytt tema på månadens värdblogg samt på Monthly Makers facebooksida. Efter det har du drygt två veckor på dig att skapa något. Den 25:e varje månad kommer månadens värdblogg att presentera sin tolkning av temat och i det inlägget kan du kommentera med en länk till din blogg, instagram eller annat ställe där du presenterar din tolkning. Använd gärna #MonthlyMakers så vi lättare kan hitta det du skapat.

Vi som ligger bakom Monthly Makers är: AgnesAliciaAnnicaBeataBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag!

✂ ✎ ✂ ✎ ✂

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.