2015-07-08

Nytt kontor

New office

Under tiden jag var i Italien så flyttade mitt jobb, Äventyret tillsammans med mitt gamla jobb Söderhavet till nya lokaler. Vi flyttade inte alls särskilt långt, två kvarter ungefär, från Drottninggatan till Kungsgatan. Så nu möts jag av den här mäktiga ingången varje morgon när jag ska upp på kontoret.

New office

Och så har vi en balkong ut mot Kungsgatan. Perfekt ställe att ta små pauser på och få lite luft när en annars sitter inne hela dagen och jobbar.

New office

Just nu har vi knappt några möbler och det mesta är fortfarande nerpackat i flyttkartonger. Men en ensam liten stol har vi fått med oss från det gamla stället. jag tror det här kommer bli kanonbra, ser verkligen fram emot i höst när alla är tillbaka och det känns mer inflyttat.

0

Kommentera

jösses så fint!

Woooow vilket himla ställe! Snygggolvet!

Wow, inget dåligt ställe att behöva gå till varje dag :p

Haha, nej verkligen inte. Jag är mycket nöjd 🙂

Wow, vilken mäktig entré! Nästan så jag är beredd att byta bort vårt älskade kontor med takterass och glashus på toppen…

Takterass och glashus på toppen låter inte så tokigt. Det låter snarare magiskt!

ISA

känner mest ba POWER över hela grejen att ens ha ett kontor att gå till 😉

Men åh, vilken fantastisk miljö att jobba i 😀 Hoppas du kan visa mer sen när ni fått allt på plats!

var verkligen tvungen att fundera läänge för att fatta var på kungsgatan balkongbilden var. så himlans flott ju!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.