2015-07-15

Körkort i 10 år

10 years of driving

Ibland kan jag känna mig helt frånkopplad verkligheten och att jag saknar tidsuppfattning. När jag för någon månad sen fick hem ett brev från transportstyrelsen om att det var dags att förnya mitt körkort var ett sådant tillfälle. En ska ju förnya körkortet vart tionde år liksom. Och för mig kändes det helt orimligt att jag har haft körkort i TIO år. Men ja. Tydligen har jag ju det. Och det blir ju faktiskt rätt tydligt att ett gäng år har gått när jag jämför de här två bilderna på mig.

Kolla vad liten jag var! Tänk. Sådär såg jag ut när jag tog studenten, tog körkort och flyttade hemifrån. Men å andra sidan är det helt rimligt att det gått tio år. Jag har hunnit med jättemycket och utvecklats massor. Ska bli kul att se hur jag ser ut 2025 när det är dags att förnya nästa gång.

0

Kommentera

Jag satt ett tag och funderade på vad jag gjorde för tio år sedan och varför jag inte tog körkort så. Sen kom jag på att jag gick i femman då och att jag nog inte borde ha dåligt samvete för att inte haft körkort länge haha!

ISA

men hjälp vad olik dig du var! Kan inte avgöra om det är bra eller dåligt att jag sett prick likadan ut typ sen jag gick i sjuan!? haha fast lite slitnare uppsyn kanske. Mvh tjejen som inte vågar förändra något med sin stil.

men gud tio!! här är en som inte ens HAR ett.

Ja vet, herregud. Det är de här tillfällena som jag får lite åldersnoja av.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.