2015-06-04

Nyklippt ✄

Haircut

I måndags var jag hos frisören och fixade till mitt hår. Adjö kära utväxt och ojämna längder. Den här gången fick jag en lite varmare färg på det blonda. Jag gillar det även om jag har varit riktigt svag för svala och kalla toner som jag har haft tidigare.

Haircut

Sen klippte vi också en mer pagelik frisyr av allt. Känns så himla bra. Jag har liksom funderat på page av och till i över ett år, men så kommer oftast något jobb emellan och jag måste klippa håret kortare. Även om min page är kort nu så kändes ändå håret nästan längre efter att jag klippte mig. Och då kapade jag faktiskt av nästan 3 cm i nacken.

Haircut

 

P.S. Nu ligger det en röstning uppe för Monthly Makers tema i juni där ni får vara med och bestämma. In och rösta här senast den 9 juni

0

Kommentera

Älskar page!! Men är dessvärre en för bekväm-tofsälskare för att orka upprätthålla en så fin page. Du är jättefin!

Jag har också varit en riktig tofs-junkie till 2008, då jag klippte av mig håret. Gick ändå rätt snabbt att avvänja tofsbehovet.

Men så himla fint! Har liksom en bild av att jag en dag ska våga klippa page, kanske en lite längre variant men ändå – så fint!

ISA

din snygga jäkel! full pott säger jag ba!

jättefin färg och klippningen i nacken är perfekt ju. samt tjusig skjorta!

Alltså åh, så himla fint och *sommarfräscht*
Passar dig perfekt!

Jättesuperfint! Gjorde också lite varmare nyans precis och tycker det känns fint såhär i sommartider 🙂

så fin du är!

Alltså den frisyren! Önskar jag hade vågat göra samma…så snyggt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.