2015-06-01

Massa Monthly Makers

Nu har Jessica sammanställt allt magiskt vi har skapat på tema MAGI för Monthly Makers. Se och inspireras i hennes sammanställning. Jag är så imponerad av allt fint alla som är med och skapar gör. Nu väntar jag spänt på nästa tema som alla faktiskt kan vara med och påverka vad det blir. Läs mer här och kom med förslag på vad temat för juni ska vara.

Hemma i HSB

En annan kul grej är att tidningen Hemma i HSB har intervjuat Agnes och Beatrice där de pratar återbruk och berättar om Monthly Makers. Själv bor jag inte i ett HBS hur och har bara sett en bild på artikeln. Tack för den Jessica! Men jag tycker det är så kul att det uppmärksammas.

 

0

Kommentera

Ja! hejja er!

Superkul att det uppmärksammas! Så bra initiativ 🙂

Peppen!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.