2015-06-22

Italiengänget

Villa Trotta Crew
(GIF)

Just nu spenderar jag den mesta tiden med det här härliga gänget. Vi lagar god mat, badar, åker på utflykter och bara har det allmänt fint. Vi hänger mest ute på våran helt vansinnigt stora terass med utsikt över Amalfikusten och Cilento Nationalpark som vi bor mitt i.

Villa Trotta Crew

Internet här är som sagt rätt så långsamt. Så det kommer bli lite glesare mellan inläggen. Men samtidigt hoppas jag att ni där hemma också får njuta av sommar och att mer vara ute än att sitta inne vid datorn.

Som jag nämnde tidigare uppdaterar jag min instagram lite oftare. Där heter jag @dnilva.

0

Kommentera

haha första bilden!

ISA

GIF:ar är ju för skojiga! 😉 fan vad kul att dra ett sådär stort gäng! NJUT för tusan!

Det är så himla roligt att få följa er på resan. Huset ser verkligen helt makalöst ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.