2015-06-10

Heldag i studion

Studio
Studio

Igår var jag som sagt inbokad för ett jobb åt Björn Axén. Vi skulle fota deras kollektion för AW15 och jag var en av modellerna. Vi fotade i en magisk studio med minst 10 meter i tak, stora vita väggar och ett galet ljusinsläpp. Det jag såg av bilderna tror jag kommer bli så himla fint. Meeeen som vanligt kan jag inte visa något alls utan jag och alla andra får vänta snällt till september då kollektionen släpps. Som alltid så jobbade jag med ett superpeppigt och härligt team. Gillar verkligen att jobba med dem!

Studio

Och en till grej!
I dag släpps för övrigt ett nytt tema till Monthly Makers, som ni själva har fått rösta fram, hos månadens värd som är Sandra. In och läs mer på hennes blogg!

0

Kommentera

Vilket guld ställe!

MEn alltså wow vilket ställe! Älskar för övrigt tavlan på den översta bilden. Är så sugen på att måla något stort just nu!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.