2015-06-02

För sommarens alla äventyr

My new Adidas backpack
Adidas – Classic Infill Backpack

Jag har blivit med ryggsäck! Efter otaliga tygkassar och snyltande på Philips väskor så har jag köpt mig en egen. Lagom stor för att få plats med träningskläder, åka bort över helgen eller bära med mig datorn och annat viktigt. Tror dessutom den är perfekt att packa ned handduk, badkläder och en varm tröja för alla äventyr i sommar.

My new Adidas backpack
My new Adidas backpack

0

Kommentera

Vilket bra köp! Köpte själv en ryggsäck i vintras (för första gången på flera år) och har inte ångrat mig en sekund. Och tygkassarna kan man ju alltid varva med tänker jag, om man skulle sakna dem 🙂

ISA

Men åh vad fin rygga! borde investera i en pga sned rygg snart av handväska :O

Så snygg! Älskar ryggsäck alltså, bästa sättet att bära runt på saker ju!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.