2015-06-09

Färgfesten Color Me Rad 2015

Color Me Rad Stockholm 2015

I söndags sprang jag, Philip, Stina, Angelica, Kizzy och Lykke (bak i en bärsele) Color Me Rad ute på Solvalla. 

Color Me Rad Stockholm 2015Vi var ett peppat gäng innan starten. Något kalla pga vind och inte alls så mycket sommarvärme. 

Color Me Rad Stockholm 2015Utmed banan var det flera olika stationer med färg som kastades på oss. Vissa (Philip) råkade ut för mer färg i ansiktet än andra. 

Color Me Rad Stockholm 2015(GIF) Färgen är tydligen gjord av majsmjöl vilket ska göra att den är helt ofarlig. Det sätter sig ju helt klart i kläder, hud och hår. Men gick förvånansvärt lätt att tvätta bort sen. Jag safeafe med peruk och badmössa under då jag ju har en inbokad plåtning idag, tisdag. Tyckte mest att det blev extra festligt så. 

Color Me Rad Stockholm 2015Lykke var en sån liten hjälte. Hängde bak på mamma och pappa, skrek hejaramsor och var glad. 

Color Me Rad Stockholm 2015Kizzy fick helt klart sin beskärda del av färg i ansiktet också. Hehe. Tror det mest var Stina och jag som råkade kasta dit den när vi skulle ta en bild. Hoppsan. 

Color Me Rad Stockholm 2015

Glada gänget efter vad som påstods vara 5km. Tror mer att det var va 4 km dock. I övrigt var väl själva arrangemanget rätt ouppstyrt, tyvärr. Oklart med starten och totalt dött när en kom i mål. 

Men ändå kul att hitta på några såklart. Mvh diplomaten. 

0

Kommentera

ja dör vad fina ni är!!! så härligt!!

Roligt!!! Ville också springa det här i Skåne men eh, hade underskattat vad det innebär att föda barn för kroppen. Set väldigt kul ut dock!!

Hehe, peppa på nästa år istället då tycker jag! Det var kul!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.