2015-05-29

Vårruset

I måndags efter jobbet tog jag T-banan till Universitetet och Stora Skuggan för att möta upp några kompisar. Vi skulle nämligen springa Vårruset. Jag har aldrig sprungit det loppet tidigare men har fattat att det är ett lopp bara för tjejer som turnerar runt i landet. Svinkul grej att göra med kompisar eller kollegor. Väl på plats är det förutom själva springarrangemanget massa sponsortält och tävlingar. Det delas ut gratisgrejer, smakprov både till höger och vänster. Så det kändes verkligen som ett stort arrangemang som det satsades på.

Vårruset 2015
Ett peppat gäng innan start!

Vårruset 2015
Vi delade upp oss startade i olika startgrupper. Linda och jag sprang i samma!

Vårruset 2015
Sen var det dags för själva loppet och förutom att det var rätt tjockt med folk och svårframkomligt de första två kilometrarna var det så himla rolig och lättsprungen bana. Det var peppig stämning och jag var imponerad av alla som var ute och sprang. Gammal som ung, vältränad och hobbymotionärer.

Vårruset 2015

Sen kom jag i mål, trött och nöjd efter loppet. På direkten slussas alla genom en fålla. Du får din medalj, en banan, en dryck och så en goodiebag. Jag gick ut ur fållan, rätt trött efter loppet ställer mig vid sidan av för att vänta in mina kompisar. Jag slänger ett öga i goodiebagen. På riktigt. Universums sorgligaste goodiebag. Tamponger, bindor, microfiberduk och en chokladbit. Perfekt för oss tejer som har mens, cravings och älskar att städa. Det är sorgligt alltså. Jag har sett att det både har delats på facebook och skrivits om det i media. Det är bra att det uppmärksammas och förhoppningsvis ger sponsorer och arrangörer en liten tankeställare till framtiden.

Vårruset 2015
Vårruset 2015

Är mycket nöjd över alla i mitt lag som sprang och blev så sjukt peppad på att springa fler lopp. För det är jäkligt skoj!

0

Kommentera

grym du är!

ISA

Good work! jag bor ju precis där så kom upp vid tuben precis innan start typ och det var en FLOCK av kvinnofolk där, jag ba whaaats going on!? Sen fick jag också massa gratisgodis och snacks så jag var nöjd. Dock enda som inte var träningsklädd 😉 Kram!

Haha! Såg faktiskt några som kom upp och verkade inte ha en aning om vad som hände. Såg kul ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.